Follows
Ervaringen

Ervaringen

Sterker

★★★★★
Dankzij (hot)yoga voel ik me bewuster, warmer, soepeler, sterker en ontspannen. Door yoga ga ik in de gym ook harder, zwaarder van trainen. Je spieren krijgen meer zuurstof en alles gaat beter stromen. Super bedankt Bianca en tot snel weer. Namastee!
- Ibrahim

Professioneel en kundig!

★★★★★
Bij Spirit of Yoga ervaar je dat yoga zoveel meer is dan alleen het uitvoeren van yogahoudingen. De yogadocenten leren je bewust te worden van je ademhaling en te ontdekken wat een goede ademhaling, zowel tijdens yoga als in het dagelijks leven, voor je kan betekenen. Verder leren Bianca en Melissa je tijdens de lessen onderdelen van de yogafilosofie en leggen ze uit waarvoor welke yogahouding goed is. Na de yogales voel je je niet alleen soepeler en energieker, maar ben je ook een stukje kennis (over je lichaam) rijker!
- Annemarie van Overbeeke

Verademing

★★★★★
In mijn zoektocht naar 'meer leven in het nu' ben ik uitgekomen bij Spirit of Yoga van Bianca. Wat een verademing om in terecht te komen. De studio ziet er fantastisch uit en ademt een plezierige en ontspannen sfeer uit. Daarnaast is het lesaanbod ruim en heel divers. Echter de deskundigheid, de bejegening en de wijze van lesgeven van Bianca (en ook Melissa) maken voor mij het verschil! Ik kom er graag maar nog te weinig!
- Ed Verlinde

612873362

★★★★★
Na de eerste les hotyoga merkte ik direct vermindering van mijn rugklachten. Nu doe ik het een half jaar en kan niet meer zonder. Naar de fysio is niet meer nodig. Geen les is hetzelfde en je keertje iedere keer meer over het versterken van lichaam en geest. Goede fijne docenten en uitleg!
- Melanie

612873362

★★★★★
Na de eerste les hotyoga merkte ik direct vermindering van mijn rugklachten. Nu doe ik het een half jaar en kan niet meer zonder. Naar de fysio is niet meer nodig. Geen les is hetzelfde en je keertje iedere keer meer over het versterken van lichaam en geest. Goede fijne docenten en uitleg!
- Melanie

Fijn & gevarieerd!

★★★★★
Na een verhuizing naar Apeldoorn liep ik toevallig langs de yoga studio van Bianca. Na een drukke tijd kon ik wel wat yoga oefeningen gebruiken. Ik maake gebruik van de mogelijkheid om een maand lang alle yogavormen uit te proberen. Wat een gevarieerd aanbod. Aerial, yin, hot, hatha, easy. Bijna alles geprobeerd en mijn conclusie: fijne yogastudio, fijne docenten, persoonlijke aandacht en volop keus. Een aanrader dus!
- Marlous

Hele prettige lessen

★★★★★
Dankzij de yogalessen bij Spirit of Yoga heb ik bijna geen last meer van mijn chronische RSI klachten. Bianca is een deskundige yogadocent die op een hele prettige manier les geeft.
- Sandra van Essen

Te gekke studio!

★★★★★
De professionele en afwisselende lessen van Bianca in haar te gekke studio zorgen ervoor dat ik wekelijks m'n lessen volg. En; aerial yoga (hangmat) is m'n nieuwe (en gezonde) verslaving!
- Linda van Bokhorst

Fantastisch!

★★★★★
Fantastische yogalerares. Kundig, ervaren en er wordt genoeg gelachen. Na een uur yoga voel ik me weer helemaal relaxed en vol energie. De studio is ook erg mooi, ruim en de sfeer voelt goed.
- Laura Kluyver

Laat je ervaring achter

 • Naam
  Email
  Titel
  Rating
  Ervaring

Aanvragen

Bij Spirit of Yoga ben je van harte welkom om te ontdekken welke yogasoort het beste bij je past.

Je kunt deelnemen aan de volgende lessen:
 • Vinyasa flow yoga
 • Vinyasa yin yoga
 • Hot yoga (vanaf februari )
 • Easy Yoga (ook 55+ kan hieraan deelnemen)
 • Aerial yoga
 • Power yoga (intensieve yoga)
 • Hatha yoga
 • Yin yoga
 • Zwangerschapsyoga

INSCHRIJVEN

 • Email sturen

  Of gebruik het onderstaande formulier:

GRATIS PROEFLES!

Je kunt hier gelijk aangeven welke dag en tijd je wilt deelnemen aan een les.