Follows
Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Gebruik deze link voor de online lessen via youtube (speciaal voor leden)https://www.youtube.com/playlist?list=PLbiVSS7IeShQYl_3nDiA68HdeY_RWAKB5

Bij zwangerschapsyoga draait het om de combinatie van de juiste lichaamshouding met de juiste adembeweging. Aanstaande moeders ervaren zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning bij beoefening van zwangerschapsyoga. Deze volwaardige vorm van yoga is aangepast aan de mogelijkheden van de zwangere vrouw. Tijdens de les komen diverse lichaamsoefeningen aan bod, werken we aan het bewust beleven van de zwangerschap, doen we ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en visualisaties, oefenen we perstechnieken en creëren we vertrouwen in je lichaam met als doel het loslaten van angsten en onzekerheden. Ook besteden we aandacht aan het maken van contact met je kindje.

Met het groeiende kindje in je buik groeit ook het gevoel van moederschap en begin je je te realiseren dat je leven verandert. De oefeningen die we tijdens zwangerschapsyoga doen zijn erop gericht toegang te krijgen tot gevoelens van overgave, vertrouwen en kracht. Je leert op de juiste manier de weeën op te vangen. Zwangerschapsyoga maakt de bevalling niet eenvoudig of pijnloos, maar stelt je in staat om zelfs een moeilijke bevalling bewust te beleven en te ervaren. De ademhaling is daarbij een zeer belangrijk onderdeel.

Ademen staat voor levenskracht en energie. Tijdens je zwangerschap leer je diep in- en uit te ademen, wat ontspannend werkt en energie geeft. Ben je bang of heb je pijn, dan gaan je gedachten met je op de loop; je blokkeert, gaat gejaagd ademen en je lichaam verkrampt. Vooral tijdens de bevalling is een rustige ademhaling dus van groot belang. Zwangerschapsyoga is gericht op het beoefenen van verschillende ademhalingstechnieken en bereidt je op die manier voor op een bewuste bevalling.

€ 42,50 p. maand

*altijd een gratis proefles vooraf, daarna kan je beslissen of je verder wilt gaan,

*Actie’s gelden niet voor de zwangerschapsyoga

*geen opzegtermijn bij zwangerschapsyoga, als je wil stoppen kan je per direct opzeggen!

 

GEBRUIK DEZE LINK  INSCHRIJVEN

Kijk bij abonnementen en kies voor zwangerschaps yoga.

Aanvragen

Bij Spirit of Yoga ben je van harte welkom om te ontdekken welke yogasoort het beste bij je past.

Je kunt deelnemen aan de volgende lessen:
 • Vinyasa flow yoga
 • Vinyasa yin yoga
 • Hot yoga (vanaf februari )
 • Easy Yoga (ook 55+ kan hieraan deelnemen)
 • Aerial yoga
 • Power yoga (intensieve yoga)
 • Hatha yoga
 • Yin yoga
 • Zwangerschapsyoga

INSCHRIJVEN

 • Email sturen

  Of gebruik het onderstaande formulier: